Sobregrau operat


  • Comparteix:

Sobregrau el dia de la seva presentació

Sobregrau el dia de la seva presentació

El santcugatenc i jugador del Barça Atlètic, Jaume Sobregrau, ha estat operat amb èxit del lligament creuat anterior del genoll dret. La lesió que va patir el setembre passat davant el Sant Andreu el farà estar inactiu durant gairebé sis mesos.

El lateral santcugatenc ha estat operat de lligaments per la lesió que va patir en xocar contra el jugador del Sant Andreu, Tarradellas. Tot i que la lesió es va produir fa dues setmanes, el lateral blaugrana no ha estat operat fins fa pocs dies a causa de la inflamació del genoll dret. El tècnic del filial barcelonista, Luis Enrique, haurà de buscar un substitut durant els propers cinc mesos ja que Sobregrau havia començat la temporada ocupant el lateral dret de manera satisfactòria.

El jugador santcugatenc, Jaume Sobregrau, analitza la seva absència.

Jaume Sobregrau

Espero tornar a jugar al març, tot i que estic segur l'equip assolirà les metes.




Per la seva banda, l'altre santcugatenc del filial barcelonista, el davanter Benja, ja té l'alta mèdica i està a disposició de l'entrenador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.