El Junior goleja a Barberà


  • Comparteix:

El Junior ha començat de manera espectacular

El Junior ha començat de manera espectacular

El Junior continua imparable aquesta temporada i goleja per 1 a 4 al Barberà i segueix una setmana més a la part capdavantera de la Primera Territorial de futbol. El nou fitxatge santcugatenc, José Antonio, aconsegueix dos gols tot i sortir al segon temps.

Gran debut del jugador procedent del Blanes, José Antonio, que en el seu primer partit amb el Junior ha aconseguit dos dianes, sentenciant el marcador amb el tercer i quart gol. El Junior s'ha imposat per 1 a 4 davant un rival molt inferior i que està en zona de descens.

L'entrenador del conjunt santcugatenc, Javi Pérez, comenta el partit.

Javi Pérez

Ens em avançat al minut 15. Hem aturat un penal i a la segona part hem aconseguit tres gols més abans del seu gol de l'honor.




Els golejadors del Junior han estat, Juan Sánchez, Manolo Rodríguez i José Antonio en dues ocasions. Amb aquest resultat es confirma el gran inici de temporada del Junior que continua a la part alta de la classificació. La propera setmana els santcugatencs reben la visita del Lliçà d'Amunt, equip de la zona alta del grup 4 de la Primera Territorial.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.