Manel Grau, excapità de la Penya: 'No volíem pressionar, volíem solucions'


Temes relacionats

Josep Maria Félez: 'Els jugadors passen i el club perdura' (14/nov/09)


  • Comparteix:

Imatge del derbi entre el SCE 'B' i la PBSC la temporada passada

Imatge del derbi entre el SCE 'B' i la PBSC la temporada passada

L'excapità de la Penya Blaugrana Sant Cugat (PBSC), Manel Grau, explica en una entrevista a Cugat.cat els motius que han conduït els 20 homes de la plantilla blaugrana a deixar l'entitat santcugatenca. Grau, que es mostra decebut amb la Penya, assegura que en cap cas pretenien pressionar la junta amb l'amenaça d'abandonar-la i que simplement buscaven una solució al conflicte. Arran de la falta d'entesa entre les dues parts, el primer conjunt de l'entitat ha decidit aquesta setmana abandonar el club.

La decisió de fer fora el massatgista del primer conjunt de l'entitat va provocar la dimissió dels dos tècnics, que es van solidaritzar amb ell deixant l'entitat, i el malestar dels jugadors. De la seva banda, Félez, que no s'ha plantejat en cap moment la reincorporació del massatgista, ha mostrat com única alternativa el nomenament del directiu Carlos Guardia com a nou tècnic del conjunt. Arran d'aquesta decisió, els jugadors s'han vist obligats a deixar l'entitat, en estar en desacord amb la junta directiva.

El fins ara capità de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Manel Grau, explica que no volien pressionar l'entitat i que simplement volien trobar solucions.

Manel Grau

No volíem pressionar, simplement volíem trobar solucions i ho vam fer arribar a la junta.



Grau ha afegit que, tot i que a la PBSC sempre han passat aquests tipus d'incidents, no s'esperava que a aquestes alçades passés un fet així. El jugador remarca que ells no volien deixar el club.

Manel Grau

La Penya és un club on des que sóc petit han passat aquestes coses.




El problema ara el tindrà l'entitat santcugatenca que haurà de buscar una plantilla sencera si no vol perdre la categoria. La PBSC milita al grup 15 de la Tercera Territorial.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Però què va passar amb el massatgista ? Enlloc es diu que va motivar el comiat Merci

xandri. Enviat el 17/nov/09


Per començar aclarir que no és el massatgista, sinó un dels entrenadors (és un grup format per 3 entrenadors), que a vegades fa aquestes funcions ja que és fisioterapeuta. El problema va ser una mala resposta al president i que, arrel d'uns problemes a la seva vida privada, aquest entrenador va decidir, amb el suport i consell dels altres dos i dels propis jugadors, estar una mica més al marge de l'equip fins que no superés el mal trangol. Quan es va trobar millor,uns 20 dies aproximadament, va tornar i la sorpresa va ser que la directiva no va voler que tornés a fer les seves funcions. A part d'això, el secretari tècnic (també imposat a principi de temporada) no cumplia amb les seves funcions i volia fer canviar les maneres de fer del grup d'entrenadors (sistems de joc, jugadors ...) Llavors és quan els entrenadors van presentar la dimissió. Els entrenadors van proposar q acceptarien una sanció per la mala resposta del seu company (q no va ser pas tant greu), però la directiva i el comité de disciplina,sense escoltar cap més versió que la del president, va decidir que la sanció era l'expulsió del club, amb el que tal i com havien dit els misters, van començar els tres junts i o seguien els tres o cap. Els jugadors després, recolzant als seus entrenadors, van decidir plegar ja que els hi volien imposar una persona com a entrenador (el secretari tecnic)amb qui no conectaven. Espero haver-te aclarit una mica més la situació. Moltes gràcies.

YUSELIN. Enviat el 18/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.