Jaume Guixà es presenta com l'alternativa al laportisme


  • Comparteix:

El president de la Penya Mil·leni de Sant Cugat, Jaume Guixà, ha presentat oficialment la seva precandidatura a les eleccions del Futbol Club Barcelona, que s'han de celebrar aquest estiu. En el seu discurs de presentació, Guixà s'ha postulat com el futur president del club i com a clara alternativa a l'estil de l'actual màxim mandatari del Barça, Joan Laporta.

Jaume Guixà s'ha presentat com a precanditdat a les eleccions de Can Barça amb un discurs marcat per la crítica a Joan Laporta, sobretot, i a la seva junta directiva. En un acte a l'Hotel Melià de Barcelona, el santcugatenc ha deixat clar que es presenta com a alternativa al laportisme i com a candidatura representant del 'foc nou'.

Jaume Guixà

Sóc una clara alternativa al laportisme. El club pertany al soci.



En aquest sentit, Guixà ha acusat especialment la falta de transparència de l'actual junta directiva i ha assenyalat Xavier Sala i Martín, tresorer del club, pel seu tracte amb les penyes barcelonistes d'arreu de l'estat. Pel que fa al seu organigrama, Guixà no ha revelat noms, però ha assegurat que Josep Guardiola seguiria al capdavant de l'equip. Qui no continuarien serien l'actual director general, Joan Oliver, i el secretari tècnic, Txiki Begiristain.

Respecte les seves opcions en unes eleccions tan disputades, amb favoritisme per a Sandro Rossell i on participarà el també santcugatenc Agustí Benedito, Guixà ha assegurat que serà un digne rival.

Jaume Guixà

Se m'ha de votar per consciència de transparència. Crec que puc ser un digne rival a les eleccions del FC Barcelona.



El president de la Penya Mil·leni ja va posar en marxa la seva precandidatura als comicis anteriors del Barça, al 2006, però en aquella ocasió no va aconseguir reunir les 1.804 signatures necessàries per presentar-se a les eleccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.