Un derbi amb més que tres punts en joc


  • Comparteix:

El Junior B defensa el liderat davant el Mirasol-Baco

El Junior B defensa el liderat davant el Mirasol-Baco

El Junior B disputa diumenge un dels partits més determinants de la primera volta de la temporada. Els blau-i-negres, líders del grup 15 de la Tercera Territorial, reben el Mirasol-Baco, quart classificat. A banda d'aquest derbi, els altres tres conjunts santcugatencs que militen a la categoria - Penya Blaugrana, La Farga i Sant Cugat Esport B - intentaran sumar els tres punts de la victòria davant La Llagosta, Roureda i Veteranos la Fundación, respectivament.

El derbi santcugatenc que hi ha en aquesta 11a jornada de lliga arriba en un moment que pot ser determinant per l'aturada hivernal i l'inici de la segona volta. El segon conjunt del Junior rep el Mirasol-Baco. Els blau-i-negres, líders, sumen 22 punts i els mirasolencs, quarts, en sumen 19. Tenint en compte aquestes xifres, el resultat d'aquest enfrontament podria suposar la pèrdua del liderat del Junior. El tècnic blau-i-negre, Daniel Bargas, explica la importància de sumar els tres punts i mantenir el lideratge del grup.

Daniel Bargas

Sempre que puguem mantenir aquesta posició significarà que estem sent regulars.


Els altres tres conjunts santcugatencs que militen al grup 15 de la Tercer Territorial també tenen cita aquesta jornada. La Penya Blaugrana Sant Cugat, novena, visita La Llagosta, sisena. El SantCu B, que ve de perdre el derbi amb la Penya Blaugrana i se situa dotzè, rep el Veteranos la Fundacións, tretzè. Finalment, La Farga, que ha fet un bon inici de lliga i se situa a la cinquena plaça de la taula classificatòria amb 18 punts, rep la Roureda, desè.

A banda d'aquests cinc conjunts, el Mirasol-Baco B, conjunt que milita al grup 14 de la Tercera Territorial i se situa dotzè, visita el Juventud 25 de Septiembre, sisè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.