Consoliden la recuperació

El Can Trias ha fallat un penal

El Sant Cugat Esport guanya per 2 gols a 1 el Can Trias i confirma la seva trajectòria ascendent. Amb aquesta victòria els vermell-i-negres sumen 10 dels últims 12 punts disputats.

El Sant Cugat ha iniciat l'any 2010 de la millor manera possible, sumant tres punts i desplegant un joc d'atac molt atractiu. A la primera part els santcugatencs han dominat el partit i han trobat espais per les bandes per a realitzar algunes centrades amb perill. Els visitants per la seva banda no s'han trobat còmodes sobre el terreny de joc.

El primer gol ha arribat en els primers minuts de la represa quan el davanter Carlos Martín ha superat el porter visitant en l'u contra u. Minuts més tard, en una jugada fortuïta, l'àrbitre ha assenyalat penal en contra dels santcugatencs. El porter Marc Antoni ha aturat el llançament. Al minut 60 de joc, a la sortida d'un córner, novament Carlos Martín ha rematat i ha aconseguit el 2 a 0. En els últims instants els visitants han reduït distàncies, però mai han estat a prop de l'empat. El tècnic José Luis Duque es mostra satisfet per la ratxa, però creu que cal continuar treballant.

José Luis Duque

Hi ha hagut una millora important i els resultats estan arribant. Ara només pensem en continuar treballant perquè la classificació està molt igualada.

La següent setmana els vermell-i-negres visiten el Junior en el que serà el derbi santcugatenc de la jornada.