El Junior no es veu favorit


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior en un partit contra el Tona

Imatge d'arxiu del Junior en un partit contra el Tona

A menys de cinc dies pel primer derbi santcugatenc a la Primera Territorial de futbol, els dos rivals ja preparen el duel amb la màxima concentració. Des del SantCu, que està assaborint la seva millor ratxa de la temporada, pengen l'etiqueta de favorit al Junior per la seva regularitat. Una etiqueta amb la que el Junior no se sent còmode, precisament pel bon moment dels vermell-i-negres i la rivalitat del partit.

Tot i els últims bons resultats sumats pel Sant Cugat Esport, el capità dels vermell-i-negres, Joan Gómez, veu el Junior com l'equip favorit per endur-se els tres punts d'aquest primer derbi santcugatenc a la categoria. La regularitat del Junior al llarg de la temporada és el motiu pel qual el capità del SantCu veu el seu rival amb més possibilitats de victòria.

Joan Gómez

Nosaltres portem una trajectòria de quatre partits sense perdre, però ells la porten des de principi de temporada.



El segon capità del Junior, Diego Álvarez, fuig dels favoritismes i vaticina un enfrontament igualat amb les mateixes opcions de victòria pels dos conjunts.

Diego Álvarez

En partits així està tot al 50%. No mirarem cap a la classificació, i encara menys tractant-se del SantCu.





Diego Álvarez creu que la situació a la taula dels dos equips és irrellevant en aquest tipus de partits i espera rebre un SantCu molt motivat en la lluita pels tres punts. Sense favorits i sense mirar la classificació, Diego Álvarez encoratja els seus companys a jugar aquest derbi santcugatenc amb la màxima exigència i intensitat, evitant, al mateix temps, donar massa transcendència a aquests tipus de partits.

Diego Álvarez

Serà un partit a vida o mort. No pesaran ni el seu bon moment ni la nostra regularitat.



Dissabte, el camp del Junior acollirà el primer derbi de Primera Territorial de la ciutat, un partit especial que farà oblidar durant 90 minuts l'àmplia diferència de punts entre tots dos equips.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.