El derbi local de Segona B acaba en taules


  • Comparteix:

Lucas Porcar ha aconseguit el gol de l'empat

Lucas Porcar ha aconseguit el gol de l'empat

El duel santcugatenc de la Segona Divisió B entre l'Sporting Mahonès, que entrena el santcugatenc Joan Esteva, i el filial de l'Espanyol, on juga Lucas Porcar, s'ha resolt amb empat a un gol. El jugador blanc-i-blau ha aconseguit igualar el marcador a falta de 10 minuts pel final.

El conjunt balear s'ha avançat al marcador amb un gol de Trujillo als 40 minuts de joc. Però a 10 minuts de l'acabament, el santcugatenc Lucas Porcar ha fet l'1-1 definitiu en un gol d'oportunisme després d'una jugada confosa dins l'àrea del Mahonès. Porcar ha sabut aprofitar l'ocasió dos minuts després d'entrar al terreny de joc.

Pel que fa a l'altre santcugatenc de la Segona B, David López, no ha pogut aconseguir el triomf al camp del Dènia, on el Terrassa ha caigut per 3-0. Val a dir, però, que David López i els seus companys són des del Nadal tancats al camp del club, l'Olímpic de Terrasa, en senyal de protesta contra la junta directiva de l'entitat, que deu diverses mensualitats a alguns membres de la plantilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.