José Luis Duque: 'El punt aconseguit tindrà més valor si guanyem la propera jornada a casa'


  • Comparteix:

El SantCu ha tingut opcions d'endur-se la victòria

El SantCu ha tingut opcions d'endur-se la victòria

El Sant Cugat Esport empata a zero gols en la seva visita al camp del Lliçà d'Amunt. Els santcugatencs han tingut el control del partit en tot moment, tenint diverses ocasions per endur-se la victòria. Un empat que dóna al conjunt vermell-i-negre un punt més en la seva lluita per la salvació.

Ocasió perduda pel Sant Cugat Esport per endur-se la victòria contra un rival complicat com és el del Lliçà d'Amunt. Els santcugatencs han dominat el partit, tenint el control de la pilota i les millors ocasions. A falta de deu minuts per acabar el partit, el conjunt vermell-i-negre s'ha quedat amb un home menys per expulsió per doble targeta groga de Burgos. Tot i la inferioritat, els homes de José Luis Duque han seguit amb el domini i fins i tot han tingut l'oportunitat de marcar el gol de la victòria en una ocasió d'Oriol en un còrner.

L'entrenador del Sant Cugat Esport, José Luis Duque, es lamenta de no haver sumat els tres punts, tot i el gran partit del seus homes.

José Luis Duque

És un pena perquè hem fet un partit per guanyar merescudament. Però el punt és important, i si guanyem a casa la propera setmana ho serà encara més.


La propera setmana, descans a la Primera Territorial, i d'aquí a dues setmanes, el Sant Cugat Esport rep el Berga, un rival directe en la lluita per evitar el descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.