La Farga guanya per 2 gols a 1 el Junior B


  • Comparteix:

La Farga ha derrotat el Junior B per 2 gols a 1 en el derbi del grup

La Farga ha derrotat el Junior B per 2 gols a 1 en el derbi del grup

En futbol, la Farga guanya per 2 gols a 1 el Junior B en el derbi del grup 15è de la Tercera Territorial. El Mira-sol i la Penya guanyen, el Mira-sol B empata i el Sant Cugat Esport B cau derrotat. Després d'aquesta jornada, els equips santcugatencs tornaran a la competició d'aquí a 15 dies.

Jornada positiva per la majoria d'equips santcugatencs que militen a la Tercera Territorial. Triomfs del Mira-sol A, que continua segon, en guanyar per 0 a 3 al camp del Veteranos, de la Farga davant el Junior per 2 a 1 que deixa els dos equips a la zona mitja-alta de la classificació i triomf de la Penya per 4 a 1 contra el Diagonal. Els blaugranes se situen vuitens. La derrota pel SantCu B per 0 a 2 davant el Santa Perpetua. En el grup 16è, el Mira-sol B ha empatat a tres contra el Pueblo Nuevo 2002. Els equips tornaran a la competició d'aquí a 15 dies.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.