Sort dispar


  • Comparteix:

Cap de setmana amb majoria de derrotes

Cap de setmana amb majoria de derrotes

Majoria de derrotes pels jugadors santcugatencs de la Segona, Segona B i Tercera Divisió. El cap de setmana deixa un balanç de quatre derrotes, tres victòries i un empat.

En el derbi català de la Segona Divisió, Migue i el Girona han perdut per 0 gols a 2 contra el Nàstic. A la Segona B s'han enfrontat Fernando Maestro i David López, amb l'Alcoià i el Terrassa respectivament. Els locals s'han imposat per 3 gols a 0. El filial espanyolista, amb Gabri com a titular, ha aconseguit una important victòria al minut 94 de joc. El Barça B i Benja, per la seva banda, han perdut per la mínima a la seva visita al Dènia. L'empat de la jornada l'ha aconseguit Joan Esteva amb l'Sporting Mahonés. Els balears han aconseguit un empat sense gols contra el Lleida.

A la tercera divisió, Javier Simón ha sortit al minut 53' per ajudar a l'Europa. Els graciencs han perdut per 1 gol a 0 a casa del Santboià. Per últim, la victòria de Txema Buenache amb el Mercadal. Els menorquins han guanyat per 3 gols a 4 a l'Esportes i es consoliden a la zona mitja de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.