Jaume Guixà: 'El Barça no mereix les accions dictatorials del seu president'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Jaume Guixà

Imatge d'arxiu de Jaume Guixà

El precandidat santcugatenc a la presidència del Barça Jaume Guixà qualifica de dictatorial el nomenament de Johan Cruyff com a president d'honor del club per part de Joan Laporta. Guixà creu que és un moviment electoralista, que s'ha fet en un moment inoportú i a esquenes del soci.

El nomenament de Johan Cruyff com a president d'honor del Barça no ha agradat a Guixà, que, tot i que assegura que ja està acostumat a les accions de Laporta, no dubta en qualificar aquesta última decisió de dictatorial.

Jaume Guixà

El Barça no es mereix aquestes decisions dictatorials del seu president.








Guixà creu que una entitat com la blaugrana no es mereix el comportament de Joan Laporta i espera que les seves accions no desconcentrin el primer equip en el tram més important de la temporada. El santcugatenc assegura també que nombrar a Cruyff president d'honor és un moviment electoralista.

Jaume Guixà

És un desviament de l'atenció clarament electoralista. Espero que no distregui el primer equip.


Segons Jaume Guixà, una decisió tan important com aquesta s'hauria d'haver pres amb el consentiment del soci i no d'esquenes a ell. A més, Guixà creu que no era el moment adequat per fer-ho i que el correcte hagués estat que cada candidat hagués recollit la seva proposta al seu programa i que el soci hagués decidit a les urnes.

Jaume Guixà

Ara no toca. Ara no és el moment.


Johan Cruyff va ser nombrat president d'honor del Futbol Club Barcelona la setmana passada. Una decisió que Jaume Guixà preferiria deixar en mans dels socis si aconseguís accedir a la presidència del club.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Endavant amb les teves propostes. Tothom les agraeix . els socis per descomptat, però els amants de l'esport també . Ens queixavem del Gil i Gil, o el Ruiz Mateos. En Laporta els ha superat amb la seva superbia i estil Endavant Jaume

Xandri. Enviat el 1/abr/10


Dictatorial? Sap aquest individu què vol dir dictatorial? No sap que s'han respectat els Estatuts del club per fer el nomenament? Li agradarà o no la decisió però dir que és dictatorial és fals.

Eliza. Enviat el 1/abr/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.