El Sant Cugat trenca la bona ratxa


  • Comparteix:

El Sant Cugat perd a casa contra el líder

El Sant Cugat perd a casa contra el líder

El Sant Cugat Esport cau derrotat a casa per 0 gol a 3 contra el líder, el Gironella. Amb aquesta derrota els vermell-i-negres trenquen una ratxa de tres victòries consecutives. L'entrenador dels santcugatencs, José Luis Duque, afirma que el seu equip ha jugat bé fins la primera expulsió d'un jugador vermell-i-negre.

La primera meitat ha estat molt disputada per part dels dos equips. El Sant Cugat no ha aprofitat les ocasions que ha tingut i el marcador al descans era d'empat a zero.

A la repressa el conjunt visitant ha començat amb un ritme molt alt i als 10 minuts ha arribat el primer gol. El joc per part dels dos equips ha estat més dur i el col·legiat ha començat a amonestar els jugadors. Minuts més tard, l'àrbitre ha expulsat el santcugatenc Òscar.

Tres minuts després, un jugador del Gironella també ha estat expulsat per agressió. A falta de 10 minuts per l'acabament del matx, el porter santcugatenc ha fet una entrada que ha suposat penal i expulsió. El Gironella ha marcat el 0 a 2 i al temps afegit ha anotat el 0 a 3 definitiu.

L'entrenador vermell-i-negre, José Luis Duque, afirma que el seu equip ha plantat cara al líder.

José Luis Duque

El partit ha estat molt igualat fins la primera expulsió.



El proper partit del Sant Cugat és a fora contra el Castellar, el sisè classificat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.