Derrota amb polèmica

L'àrbitre ha estat el protagonista del partit

El Junior cau per 4 gols a 3 contra el Puigreig en un matx on els santcugatencs s'han queixat de l'àrbitre, que s'ha vist influenciat per la pressió del públic. Els homes de Javi Pérez han vist unes possibles mans en el gol de la victòria del Puigreig.

El Junior s'ha avançat al marcador amb gols de Koke i José Antonio que feien presagiar una victòria pels santcugatencs. Però abans del descans, el Puigreig ha aconseguit empatar el matx. Una primera part on el públic local ha estat molt a sobre de l'àrbitre, condicionant-lo per a la resta del partit.

A la represa, els locals s'han avançat per primer cop al marcador. Un avantatge que ha estat neutralitzat pels blau-i-negres que han aconseguit l'empat a tres mitjançant José Antonio. Però l'ambient estava molt tens, sobretot per la pressió del públic que ha condicionat algunes decisions arbitrals. En el gol de la victòria del Puigreig, l'àrbitre no ha vist unes presumptes mans dels locals i el gol ha pujat al marcador. El que sí que ha fet és anul·lar un gol als santcugatencs, un gol que hagués suposat l'empat a quatre.

L'entrenador del Junior, Javi Pérez, creu que l'equip ja no té cap possibilitat d'ascens.

Javi Pérez

La imatge que estem donant fa que sigui gairebé imposible l'ascens. No estem per lluitar per aquests objectius.

Finalment, 4 a 3 a favor del Puigreig i derrota dels santcugatencs que la propera setmana jugaran contra l'Olímpic La Garriga.