Empat amb polèmica


  • Comparteix:

Ocasió del SantCu a la primera meitat

Ocasió del SantCu a la primera meitat

El Sant Cugat Esport empata a 2 a la ZEM Jaume Tubau contra l'Avià, el segon classificat del grup quatre de la Primera Territorial. El conjunt vermell-i-negre ha acabat amb nou jugadors al terreny de joc. L'entrenador dels santcugatencs, José Luis Duque, afirma que l'actuació arbitral ha estat escandalosa.

Inici negatiu pel conjunt vermell-i-negre quan en el primer minut l'àrbitre ha xiulat penal i ha expulsat a Uri. L'Avià s'ha avançat doncs en la primera jugada del matx. El Sant Cugat ha dominat el joc en aquests 45 primers minuts i ha aconseguit empatar abans del descans amb un gol d'Egaña, després d'una bona jugada personal.
A la represa el matx ha continuat amb la mateixa dinàmica i els santcugatencs s'han avançat al marcador amb un gran gol de Pucho. Minuts més tard, l'àrbitre ha expulsat el capità local per una dubtosa mà. El conjunt local jugava amb nou jugadors i l'Avià ho ha aprofitat i ha marcat l'empat a 2. Els últims 15 minuts el conjunt visitant ha estat atacant l'àrea santcugatenca, però l'equip vermell-i-negre ha defensat molt bé la seva porteria.

L'entrenador dels vermell-i-negres, José Luis Duque, afirma que l'actuació arbitral ha estat decisiva.

José Luis Duque

Les decisions de l'àrbitre avui han estat escandaloses.



La setmana vinent els vermell-i-negres juguen al camp d'un rival directe com és el Taradell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.