El Junior cau derrotat per 1 gol a 0 al camp del San Lorenzo

El Junior ha perdut al camp del San Lorenzo

El Junior cau derrotat per 1 a 0 al camp del San Lorenzo en un matx on els locals treuen el màxim profit del seu únic gol. Els santcugatencs es queixen d'un gol anul·lat de Manolo a les acaballes del matx.

Partit bastant ensopit entre el San Lorenzo i el Junior. La primera part ha estat dominada pels locals que han utilitzat el joc directe per aconseguir el primer gol. Els egarencs aconseguien l'1 a 0 en una jugada a pilota parada. Fi dels primers 45 minuts. A la represa, el Junior ha tingut més la pilota i ha atacat amb més insistència la porteria del San Lorenzo. La jugada polèmica del partit ha arribat quan l'àrbitre ha anul·la un gol a Manolo. Segons l'entrenador del Junior, Javi Pérez, ha estat una jugada dubtosa, però que l'àrbitre a ha près una decisió justa.

Javi Pérez

És d'aquelles jugades en què es pot xiular gol o falta. Però la sensació és que el porter ha arribat tard.

Els santcugatencs ho han continuat intentant, però sense sort de cara a porteria. Només resten quatre jornades per acabar la lliga i els blau-i-negres intentaran finalitzar en quarta posició. La propera jornada reben el Can Boada.