Cap de setmana positiu


  • Comparteix:

Lucas Porcar, jugador de l'Espanyol B

Lucas Porcar, jugador de l'Espanyol B

Bon cap de setmana pels santcugatencs que militen a la Segona, Segona B i Tercera Divisió de futbol. Només Txema Buenache, amb el CE Mercadal, ha estat incapaç d'aconseguir el triomf.

A la Segona Divisió, Migue i el Girona han guanyat per 2 a 1 el Còrdova i fan un pas més cap a la permanència. A la Segona B, victòria per la mínima de l'Alcoià contra la Gramenet. El Barça Atlètic també va sumar els tres punts al guanyar per 2 a 1 el Valencia Mestalla. Triomf per a l'altre filial, l'Espanyol B, que es resisteix a perdre la categoria. Els de Lucas Porcar i Gabri han guanyat per 0 a 4 al camp del Longronyès. En el duel balear, Juan Esteva, amb l'Sporting Mahonès, ha empatat sense gols contra el Mallorca B. Un altre empat, aquest cop a 2, el del Benidorm contra el Terrassa.

A la Tercera Divisió, la única derrota de la jornada ha estat per Txema Buenache i el CE Mercadal. Els menorquins han perdut per 2 a 0 al camp del CE Alaior. Javier Simón i el CE Europa, no han pogut passar de l'empat a 1al camp del Benavent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.