Cap triomf


  • Comparteix:

Els santcugatencs es compliquen l'ascens

Els santcugatencs es compliquen l'ascens

Cap dels resultats que s'han produït aquest cap de setmana afavoreixen els interessos de Sant Cugat. En el partit d'anada de la promoció d'ascens a Segona Divisió B, derrota de l'Hospitalet per 1 gol a 0 al camp de l'Azuqueca de Castella-la Manxa i empat sense gols del Santboià contra el Corralejo. Empat també sense gols del Barça Atlètic de Benja i Jaume Sobregrau al camp del Jaén.

L'entrenador de l'Hospitalet, Jordi Vinyals, haurà de fer reaccionar els seus jugadors si vol mantenir les opcions d'ascendir a Segona Divisió B. Els catalans han perdut per 1 gol a 0 contra els manxecs de l'Azuqueca en el partit d'anada de la promoció d'ascens. En l'altre matx per pujar a Segona B amb participació santcugatenca, Toni Rodríguez i el Santboià no han estat capaços de marcar un gol al Corralejo i agafar avantatge de cara al partit de tornada. I també queda tot pendent pel partit de tornada pel Barça Atlètic de Benja i Jaume Sobregrau amb el Jaén. Els balugranes han empatat a 0 i es jugaran l'accés a la següent ronda al Mini Estadi.


A la Segona Divisió, Migue i el Girona continuen sense certificar la permanència i han empatat a 0 contra el Recreativo de Huelva. Quan falten tres jornades per què acabi la lliga, els gironins se situen a només tres punts del descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.