Javi Pérez deixa la banqueta i Francesc Puig el substituirà


  • Comparteix:

Javi Pérez deixa de ser l'entrenador del primer equip del Junior

Javi Pérez deixa de ser l'entrenador del primer equip del Junior

Francesc Puig és el nou entrenador del primer equip del Junior, en substitució de Javi Pérez que abandona el càrrec per dedicar-se a la direcció esportiva del club. Puig, de 53 anys, és un tècnic experimentat a Tercera Divisió, Preferent i Primera Territorial. El nou entrenador del Junior espera assolir l'ascens de categoria com a blau-i-negre, ja que la nova temporada pujaran els vuit primers classificats.

El nou entrenador del primer equip de futbol del Junior, Francesc Puig, ha analitzat en una entrevista al programa 'Esport en Marxa' de Cugat ràdio la seva arribada al club santcugatenc i també els seus objectius com a màxim responsable del conjunt. Puig vol continuar amb el treball de l'extècnic Javi Pérez, a qui ja coneix de la seva etapa al Rubí, on Puig va dirigir un Javi Pérez encara futbolista.

El nou entrenador blau-i-negre explica els seus objectius per la nova temporada.

Francesc Puig

Esperem quedar el més amunt possible i continuar amb el treball de Javi Pérez.


Javi Pérez continuarà com a director esportiu de l'entitat i Francesc Puig com a nou responsable de l'equip. Les properes setmanes serviran perquè Puig vagi perfilant la plantilla per la nova temporada.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.