Els últims rivals per assolir l'ascens


  • Comparteix:

Blaugranes i quatribarrats es veuran les cares en la lluita per l'ascens

Blaugranes i quatribarrats es veuran les cares en la lluita per l'ascens

El Barça Atlètic, on juguen els santcugatencs Benja i Sobregrau, s'enfrontarà al Sant Andreu en l'última i definitiva eliminatòria d'ascens a Segona Divisió A. De la seva banda, l'entrenador santcugatenc de l'Hospitalet, Jordi Vinyals, tindrà l'Almeria B com a últim obstacle cap a la Segona Divisió B, mentre que Toni Rodríguez del Santboià es jugarà l'ascens, també a Segona B, contra el Tudelano. Totes tres eliminatòries es disputen aquest proper cap de setmana.

Els quatre santcugatencs que estan disputant amb els seus equips les promocions d'ascens a Segona Divisió A i Segona Divisió B ja coneixen els seus rivals per l'última i definitiva ronda.

El Barça Atlètic, on juguen Benja i Sobregrau, ha quedat aparellat amb el Sant Andreu en la lluita per l'ascens a Segona Divisió A. Els homes de Luis Enrique jugaran l'anada aquest cap de setmana al Miniestadi i la tornada una setmana més tard al Narcís Sala santandreuenc.

Pel que fa a la promoció d'ascens a Segona Divisió B, el Santboià, amb Toni Rodríguez a les seves files, s'enfrontarà al Tudelano i l'Hospitalet, dirigit per Jordi Vinyals, ho farà contra l'Almeria B. Tots dos jugaran el primer partit diumenge. Els santboians ho faran a casa i els de l'Hospitalet a Almeria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.