Jaume Guixà: 'El meu vot serà per Jaume Ferrer'


  • Comparteix:

Jaume Guixà, exprecandidat a les eleccions del FC Barcelona

Jaume Guixà, exprecandidat a les eleccions del FC Barcelona

L'exprecandidat santcugatenc a la presidència del Barça, Jaume Guixà, ha emès un comunicat on avança que el seu vot serà pel candidat continuista Jaume Ferrer. Guixà ha explicat, però, que li demanarà a Ferrer que s'allunyi de l'estil de Joan Laporta i Joan Oliver. El santcugatenc també ha deixat clar que descarta Sandro Rosell perquè seria tornar al passat, a Ingla pel seu estil agressiu i a Benedito perquè vol que el seu vot sigui útil.

Jaume Guixà va quedar-se lluny de reunir les 2.095 signatures de suport necessàries per ser candidat oficial a la presidència del Barça. Després de no passar el tall, Guixà no ha fet cap tipus de declaració, però a falta de tres dies per les eleccions, Guixà ha emès un comunicat on confirma que el seu vot serà per Jaume Ferrer, però amb algunes consideracions. L'actual president de la Penya Mil·leni li demanarà a Ferrer que s'allunyi del model de Laporta i Oliver.

Guixà també ha explicat perquè no votarà ni Benedito, ni Ingla, ni Rosell. El santcugatenc ha dit de Rosell que té un model de club que no li agrada i que li fa por, de Marc Ingla que el seu caràcter agressiu és negatiu i de Benedito que el descarta perquè vol un vot útil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.