El Terrassa pesca a José Antonio del Junior


Temes relacionats

Debut prometedor ( 3/nov/09)


  • Comparteix:

La plantilla del Junior celebra un gol contra el Lliçà d'Amunt

La plantilla del Junior celebra un gol contra el Lliçà d'Amunt

El jugador del Junior José Antonio farà la pretemporada amb el Terrassa i podria fitxar pel club egarenc l'any vinent. El davanter ha mostrat a Cugat ràdio el seu entusiasme per incorporar-se a les ordres de Miguel Olmo i fer el salt a Tercera Divisió.

José Antonio va arribar al Junior a mitjans de temporada i ha quallat una bona segona volta que l'ha posat a l'agenda de fitxatges de molts equips. Can Fatjó i San Cristóbal s'han interessat pel jugador, però finalment ha estat el Terrassa qui ha convençut el davanter blau-i-negre.

El tècnic egarenc, Miguel Olmo, ha proposat a José Antonio incorporar-se al Terrassa durant la pretemporada a mode de prova, amb la possibilitat de fitxar per l'equip la propera temporada. Ho explica el propi jugador.

José Antonio

Olmo va proposar-me fer la pretemporada i va dir-me que el més segur era que em quedés i que tingués opcions de jugar.



José Antonio ha rebut propostes d'equips de Primera Catalana i Preferent Territorial, però la possibilitat de jugar amb el Terrassa a Tercera Divisió ha decidit el jugador.

José Antonio

Sempre he volgut estar al Terrassa. És un club gran i està a Tercera.



L'exentrenador i actual director esportiu del Junior, Javi Pérez, ha lloat les qualitats tècniques de José Antonio, a qui defineix com un davanter ràpid, hàbil, desequilibrant i amb capacitat per desbordar. Javi Pérez, que ha dirigit José Antonio durant aquest temporada al Junior, creu que el seu pas pel club santcugatenc li ha donat molta confiança i l'ha fet créixer com a jugador.

Javi Pérez

Ara, la seva experiència és superior. Té possibilitats d'aconseguir un resultat favorable.



José Antonio s'incorporarà a la pretemporada del Terrassa el 19 de juliol. Al final de l'estiu, i en funció del seu rendiment, es negociarà el seu fitxatge pel club egarenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.