Els benjamins del SantCu, convidats a torneigs de prestigi


  • Comparteix:

Imatge d'un equip benjamí del SantCu

Imatge d'un equip benjamí del SantCu

Els tres equips benjamins del Sant Cugat Esport participen aquest cap setmana en prestigiosos torneigs de final de temporada. Els equips benjamins A i C disputen la 13a edició del Torneig Memorial Josep Barceló, organitzat pel Tordera i on coincidiran amb equips de primer nivell com el FC Barcelona, el Sevilla, l'Atlético de Madrid o el València. Paral·lelament, el benjamí B estarà a Lleida jugant la fase provincial prèvia del 21è Torneig del Club Atlètic Segre.

A Tordera, el benjamí A del SantCu ha quedat enquadrat al grup B de la fase prèvia, on s'enfrontarà a la Gramenet, el Girona i el Lleida. De la seva banda, el benjamí C vermell-i-negre està al grup C, juntament amb el Tordera, el Sevilla i el Martinenc.

Si els vermell-i-negres són capaços de superar aquesta fase de grups, accediran a les eliminatòries finals de diumenge. En aquesta jornada dominical els santcugatencs poden enfrontar-se a rivals d'entitat com el FC Barcelona, el València, el Sevilla, l'Atlético de Madrid, el Betis, l'Espanyol i el Sant Andreu.

D'altra banda, a Lleida, el benjamí B del SantCu ha quedat enquadrat amb el River Monzón, el Guissona i el Pardinyes a la fase provincial del Torneig Club Atlètic Segre. Els vermell-i-negres buscaran la classificació per accedir a la fase final del torneig, on els esperen equips com el FC Barcelona, el Belenenses de Lisboa, l'Athlètic de Bilbao o la Reial Societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.