Benedito vol donar la sorpresa


  • Comparteix:

Benedito a un debat de campanya (www.agustibenedito.cat)

Benedito a un debat de campanya (www.agustibenedito.cat)

El candidat santcugatenc a la presidència del Barça, Agustí Benedito, creu que guanyarà les eleccions de diumenge i es proclamarà nou president del club blaugrana. Després de convertir-se en el quart candidat sorpresa, Benedito s'ha consolidat com una de les opcions més valorades amb un gran creixement de tendència de vot a favor seu. Benedito ha assegurat que ha superat Marc Ingla i Jaume Ferrer en intenció de vot i que està cada cop més a prop de Sandro Rosell, a qui espera superar finalment demà, el dia de les eleccions.

El Camp Nou acull diumenge les eleccions a la presidència del club, de les quals sortirà el relleu de l'actual president Joan Laporta. Entre els quatre candidats oficials hi ha el santcugatenc Agustí Benedito, que es disputarà el futur mandat del club amb Marc Ingla, Jaume Ferrer i Sandro Rosell.

Benedito ha defensat durant tota la campanya que la seva és la proposta més renovadora, desmarcant-se dels seus rivals, que han estat tots vicepresidents de Joan Laporta.

Segons els sondejos de Benedito, la seva candidatura és la que més ha crescut en intenció de vot, superant ja Marc Ingla i Jaume Ferrer i molt a prop del gran favorit, Sandro Rosell. Des que va donar la sorpresa passant el tall de les 2.095 signatures, Benedito s'ha anat consolidant com a candidat gràcies a la seva feina de campanya i a les seves aparicions en els grans debats radiofònics i televisius entre els quatre aspirants a la presidència.

A poques hores de l'inici del procés electoral, Benedito confia en rebre el suport del soci culer i, amb els seus vots, convertir-se en nou president del FC Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.