L'infantil i l'aleví del SantCu conquesten Jaca


  • Comparteix:

L'infantil A del SantCu, campió a Jaca

L'infantil A del SantCu, campió a Jaca

El conjunt infantil A del Sant Cugat Esport venç el Romo de Bilbao per 2 gols a 1 guanya el Torneig Ciudad de Jaca Santa Osoria disputat des de dijous fins diumenge a la ciutat aragonesa. De la seva banda, el conjunt aleví C del vermell-i-negres es proclama subcampió del mateix torneig després de perdre la final contra el Adepo Palomeras de Madrid per 0 a 2.

Gran paper del planter del Sant Cugat Esport en el Torneig Ciudad de Jaca Santa Osoria disputat des de dijous per les categories cadet, infantil i aleví. Pels santcugatencs han participat les categories infantil i aleví fent una gran actuació.

Els infantils han superat a la final per 2 gols a 1 al Romo F.C. de Bilbao. Els infantils santcugatencs s'han enfrontat a equips d'Euskadi, Aragó, Madrid i les Balears.

El director esportiu del Sant Cugat Esport, Joaquim García, satisfet de la victòria tot i que creu que el més important és participar.

Joaquim Garcia

Estem molt satisfets per les actuacions de l'infantil i l'aleví.



L'equip aleví del SantCu ha quedat subcampió en perdre la final davant l'Adepo Palomeras de Madrid per 0 gols a 2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.