Desapareix el SantCu B


  • Comparteix:

Aquesta temporada no hi haurà SanCu B per la proximitat de les categories amb el primer equip

Aquesta temporada no hi haurà SanCu B per la proximitat de les categories amb el primer equip

El SantCu B desapareix després que el primer equip no hagi aconseguit l'ascens a Preferent. El director esportiu del Sant Cugat Esport, Joaquim Garcia 'Juqui', ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que no surt a compte tenir el primer equip a Primera Regional i un segon a Tercera.

No és el primer cop que el Sant Cugat Esport decideix prescindir del segon equip. Aquest cop s'ha pres la decisió després que el primer equip no hagi aconseguit tornar a la categoria Preferent. Ho explica el director esportiu del Sant Cugat Esport, Joaquim Garcia 'Juqui'.

Joaquim Garcia

Al Sant Cugat B és on han d'estar els juvenils com a pas intermig, però mentre el primer equip estigui a Primera no és lògic.









La desaparició del SantCu B provocarà que molts jugadors de l'equip filial, juvenils i amateurs, es vegin obligats abandonar el club, però també evitarà una despesa econòmica a l'entitat.

Juqui creu que actualment, i amb la situació del primer equip, els juvenils que es quedin estaran preparats per donar el salt al primer equip.

Joaquim Rodríguez

El problema d'aquest any és la proximitat de les dues categories. Els juvenils estan capacitats per fer el salt directe.





En funció dels resultats que aconsegueixi aquesta temporada el primer equip, pot ser que l'any vinent es torni a formar un segon equip amateur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.