Els blaugranes tornen pel camí de la victòria, els gironins no saben vèncer a domicili

Victòria treballada del Barça B en un partit en el que Benja no ha jugat

El Barça B del santcugatenc Benja venç per 2 gols a 0 a l'Elx a la quarta jornada de la Segona Divisió. El filial barcelonista, amb Benja a la banqueta, torna a vèncer després de la derrota de la setmana passada i suma la tercera victòria en quatre partits. Per la seva banda, el Girona de Migue perd (3 a 1) al camp de l'Alcorcón.

L'equip de Luis Enrique ha començat el partit de forma tímida després de la contundent derrota al camp del Cartagena la setmana passada i ha estat dominat per l'equip valencià. Amb el pas dels minuts, el filial barcelonista s'ha assentat al terreny de joc i quan només faltaven dos minuts pel descans un gol de Jonathan Soriano ha trencat l'empat. A la represa, els blaugranes han mostrat el seu millor joc mentre que l'Elx buscava el contraatac. Els minuts passaven i el gol de la tranquil·litat no arribava tot i disposar de nombroses ocasions. Quan el partit arribava als últims minuts ha arribat la sentència, gol de Nolito i tercera victòria barcelonista a la lliga.

El Barça B se situa a la part alta de la classificació. La propera setmana, Benja i els seus companys tornen a jugar com a locals, aquest cop contra el Numància.