El Mira-sol Baco inicia amb victòria la lliga


  • Comparteix:

El Mira-sol s'ha imposat al Rubí B per 0 a 2

El Mira-sol s'ha imposat al Rubí B per 0 a 2

El Mira-sol Baco ha iniciat la lliga de Tercera Territorial amb victòria per 0 gols a 2 al camp del Rubí B. Els mirasolencs, amb una plantilla molt renovada, treuen el màxim profit atacant i demostren seguretat defensiva.

Després de quedar tercers i no poder disputar la promoció d'ascens, el Mira-sol vol que aquesta temporada sigui la del retorn a Segona Territorial. Els mirasolencs han demostrat a la primera jornada de lliga que són un dels favorits per pujar de categoria. El matx ha estat molt igualat fins al minut 30 quan els verd-i-blancs marcaven el 0 a 1. A la represa, només començar, nou gol visitant que posava el 0 a 2. D'aquí fins al final del partit domini del Rubí sense encert en atac. Primers tres punts pel conjunt entrenat per Romà Escuer. El capità de l'equip, Javi Jurado, satisfet pel primer triomf del conjunt mirasolenc.

Javi Jurado

Estem contents pel primer triomf i ja pensem en el proper matx.



Jurado també ha explicat que el seu equip és favorit pel proper partit quan rebran el Sant Pere Nord B que ve de guanyar per 2 gols a 0 el Can Boada B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.