Resultat enganyós


  • Comparteix:

Imatge de la segona meitat del matx contra el Sitges

Imatge de la segona meitat del matx contra el Sitges

El Sant Cugat Esport cau derrotat (0-2) davant el Sitges a la ZEM Jaume Tubau en la tercera jornada de lliga. Els vermell-i-negres encara desconeixen la victòria tot i dominar el partit. L'entrenador dels santcugatencs, José Luis Duque, reconeix que el seu conjunt ha desaprofitat moltes ocasions de gol.

Els vermell-i-negres han dominat la primera part del matx amb pilotes constants a l'àrea rival. Als primers 15 minuts els santcugatencs han desaprofitat quatre ocasions de gols. A la mitja hora de joc, han estat els visitants qui s'han avançat al marcador amb una falta al voltant de l'àrea.
A la represa el control de la pilota també ha estat pel SantCu, tot i no tenir les mateixes ocasions de la primera meitat. El joc dels santcugatencs ha millorat amb l'entrada al camp de Pucho i Abdul però sense sort de cara al gol. A falta de 10 minuts pel final del matx, el Sitges ha sentenciat amb el segon gol amb un xut per sobre del porter.

L'entrenador del Sant Cugat Esport, José Luis Duque, afirma que el seu equip ha jugat bé però que dues errades i desaprofitar les ocasions de perill han estat la clau.

José Luis Duque

Hem desaprofitat set ocasions a la primera meitat. Hem de millorar perquè els equips que ens marquen un gol ens guanyen el partit.



Els vermell-i-negres esperaran una semana més per obtenir la primera victòria de la temporada contra el Cervelló.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.