La fortuna dóna l'esquena al SantCu

El Sant Cugat Esport cau derrotat per la mínima (2-1) al camp del Moja i continua sense conèixer el triomf en lliga. Després de sobreposar-se a les adversitats, un desafortunat gol en pròpia porta al temps afegit, deixa els vermell-i-negres sense el premi de l'empat.

La mala sort sembla haver-se conjurat per evitar que els vermell-i-negres sumin de tres en tres. Davant un rival de la zona alta de la taula, el Moja, els santcugatencs han donat la cara, però han marxat al descans per sota el marcador. A la segona part, primer contratemps. Penal i expulsió de Burgos, per falta dins l'àrea sent l'últim jugador. Amb deu, el SantCu ha aturat el penal i en la següent jugada Carlos ha aconseguit un empat que feia justícia al joc mostrat per ambdós conjunts. Quan tot indicava que es firmarien taules, un xut del porter vermell-i-negre en el temps afegit ha rebotat en un defensa i ha tirat per terra tot l'esforç realitzat pels santcugatencs. Així se sentia el tècnic de l'equip, José Luis Duque, un cop acabat el matx.