Els dos santcugatencs de 2A no disputen ni un minut


  • Comparteix:

Benja porta dues setmanes sense entrar a la convocatòria.

Benja porta dues setmanes sense entrar a la convocatòria.

El Barça B on juga el santcugatenc Benja, perd el primer partit de la temporada al Miniestadi (0-1), contra l'Osca. Per la seva banda, el Girona del santcugatenc Migue, venç (2-0) un dels candidats a l'ascens, el Valladolid. Ni Benja ni Migue, lesionat, disputen cap minut.

Victòria important del Girona FC que sense el santcugatenc Migue en el camp, per una lesió, s'ha imposat (2-0) a un dels clars aspirants a l'ascens a Primera Divisió, el Reial Valladolid. Els homes de Raul Agné han controlat el partit en tot moment i han aconseguit la victòria amb gols de Jandro i Despotovic. Amb aquesta victòria els gironins se situen a mitja taula de la Segona Divisió.

Qui tampoc no ha disputat cap minut amb el seu equip ha estat l'altre santcugatenc de Segona, Benja, que no ha entrat ni en la convocatòria del Barça B. Els homes de Luis Enrique no han pogut amb un Osca que s'ha endut la victòria amb un solitari gol aconseguit en el minut 73 mitjançant Gilvan. Tot i la derrota, els blaugranes continuen a la part alta de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.