A fer-se un lloc a la 'Serie A'


  • Comparteix:

El futbolista santcugatenc contra la Juve en el seu debut

El futbolista santcugatenc contra la Juve en el seu debut

El futbolista santcugatenc Àlex Rodríguez repeteix convocatòria amb el Cesena per jugar contra l'actual líder de la 'Serie A' italiana, la Lazio. Pocs dies després de debutar al camp de la Juventus, el davanter local podria tornar a gaudir de minuts dimecres a tres quarts de nou a l'Stadio Manuzzi.

El tècnic del Cesena, Massimo Ficcadenti, ha tornat a incloure Àlex Rodríguez en la seva llista de convocats. El santcugatenc, de 19 anys i format a les categories base del SantCu, va debutar diumenge a l'Olímpic de Torí contra la Juventus, on va jugar els seus primers 13 minuts com a jugador de la 'Serie A' italiana. El futbolista va ser fitxat del juvenil de l'Espanyol aquest estiu i té fitxa de l'equip filial del Cesena, el Primavera.

Dimecres a la nit, el conjunt transalpí s'enfronta al líder de la lliga italiana, la Lazio. Els 'cesenati' són penúltims i necessiten la victòria per intentar sortir de la zona de descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.