La quarta consecutiva i amb emoció


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport venç (2-1) el Barberà Andalucía i acumula la quarta victòria consecutiva. Els de Jose Luis Duque han jugat un partit irregular on dues ocasions puntuals els han permès endur-se la victòria. El gol de la victòria ha estat obra d'Egaña al minut 86, quan ja semblava que el matx acabaria en empat.

Victòria i il·lusió. El Sant Cugat Esport ha refermat que el mal començament de la temporada ja ha passat amb la quarta victòria consecutiva, aquesta amb emoció inclosa. Després d'un inici on els dos conjunts han mostrat molts dubtes, Carlos ha avançat els santcugatencs després de rematar una centrada. El partit ha entrat en una fase de poc control de pilota, i les opcions del SantCu passaven per pilotes llargues cap a Djailson que, en tot cas, es trobava molt sol a la punta d'atac. A les acaballes del primer temps els visitants s'han quedat amb deu jugadors després que l'àrbitre hagi expulsat un jugador per una suposada agressió. Malgrat això, a la represa han estat els barberencs els que han pressionat en atac, creant ocasions perilloses prop de la porteria vermell-i-negra, fins que Alex, amb un bon xut, ha fet pujar en el marcador l'empat a un. Quan semblava que l'empat seria el resultat final del partit Egaña ha aprofitat una ocasió per rematar dins la porteria del Barberà i donar la victòria al seu equip. El tècnic del SantCu, José Luis Duque, ha destacat la importància de la victòria en l'estat anímic dels seus jugadors.

Jose Luis Duque

Aquestes victòries donen una felicitat infinita, l'equip ha sabut reaccionar i ha arribat l'èxtasis.



Amb aquesta victòria el Sant Cugat Esport s'allunya definitivament de les posicions de sota i pot respirar tranquil. La setmana vinent els nois de Duque visiten el complicat camp del La Munia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.