Visiten el totpoderós Betis


  • Comparteix:

Benja en una imatge d'arxiu

Benja en una imatge d'arxiu

El Barça B de Benja disputa avui contra el Betis el partit ajornat la setmana passada per culpa de la pluja. Els blaugranes, que són quarts, visiten un conjunt verd-i-blanc, que comanda la classificació de Segona Divisió amb fermesa i que a casa ho ha guanyat tot.

Benja, que fa dos partits que no juga ni un minut, espera poder tornar a saltar al camp en el difícil compromís davant el conjunt sevillà. En el que va de temporada, el davanter santcugatenc ha jugat més en els partits de fora que no pas al Miniestadi.

En aquesta ocasió, els homes entrenats per Luis Enrique visiten un Betis amb 32 punts, pels 24 del Barça B. Els verd-i-blancs han guanyat tots els partits com a locals amb uns grans números: 18 gols a favor i només quatre en contra. El Barça B baixa el seu rendiment a la competició quan actua com a visitant i intentarà trencar aquesta ratxa. A més, Luis Enrique no podrà comptar amb Bartra, Fontàs, Víctor Vázquez, Thiago i Dos Santos, que han estat convocats amb el primer equip pel partit de Lliga de Campions contra el Rubin Kazan.

El matx entre Betis i Barça B es disputa aquesta tarda a partir de les sis a l'estadi Benito Villamarín.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.