Tot a punt pel Campus de Nadal de la PBSC


  • Comparteix:

El campus tindrà lloc a la ZEM de Can Magí

El campus tindrà lloc a la ZEM de Can Magí

Prop d'una cinquantena de nens santcugatencs podran gaudir del Campus de Nadal organitzat per la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stòitxkov (PBSC-EFH8S) que tindrà lloc a la ZEM de Can Magí entre 27 i el 31 de desembre. Aquesta serà la segona edició del campus després de l'èxit l'any passat.

Les inscripcions estan obertes pels nens que vulguin participar i practicar activitats esportives durant les festes de Nadal. El màxim de participants pel campus de la Penya Blaugrana Sant Cugat és de 65 nens. Les categories dels participants van des de prebenjamins fins a infantils.

L'organitzador del Campus de Nadal de l'entitat santcugatenca, Pep Villar, explica a Cugat.cat en quines activitats consistirà el campus.

Pep Villar

Aquestes activitats estan dividides en una part tècnica i en una altra teòrica. També hi haurà una part de competició lúdica.



A partir del 27 de desembre els participants podran gaudir del Campus de Nadal a la ZEM de Can Magí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.