Catalunya, campiona de la Copa Catalunya-Corea


  • Comparteix:

La selecció catalana infantil goleja (7-0) Corea i guanya la 2a edició de la Copa Catalunya Corea organitzada per la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stòitxkov. Més de 500 persones assisteixen a la jornada final disputada aquest dimecres a la ZEM de Can Magí.

La selecció catalana continua demostrant la seva superioritat futbolística i ha tornat a guanyar per segon any la Copa Catalunya-Corea. El combinat català s'ha imposat còmodament per 7 gols a 0 en un matx marcat per la superioritat de la selecció nacional. L'entrenador de Catalunya,Carles Pastor, creu que el resultat ha estat just pel joc dels seus jugadors.

Carles Pastor

Els jugadors han sortit molt mentalitzats i motivats. El resultat és totalment just.


Els coreans, tot i perdre la final, han marxat amb bones sensacions i esperant repetir l'experiència el proper any. El responsable de la selecció coreana, Jung Nam-shi, satisfet amb el paper del seu conjunt.

Jung Nam-shi

És una experiència molt satisfactòria pels nostres jugadors.


El president de l'Escola de Futbol Hristo Stoitchkov-Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, assegura que l'any vinent hi haurà una tercera edició.

Josep Maria Félez

L'any vinent organitzarem la tercera edició i esperem que vingui la selecció de Corea.




El Barça ha quedat tercer després de guanyar (2-1) a l'Espanyol a la final de consolació. Fins a la ZEM de Can Magí s'han desplaçat molts tècnics dels grans clubs com el Reial Madrid, Vila-real o Barça. Dani Muné, del FC Barcelona, s'ha endut el trofeu al millor jugador del torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.