Recital sense recompensa i empat des de la banqueta


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El futbolista santcugatenc Migue i el Girona han realitzat un dels millors partits de la temporada a Chapín, contra el Xerez, però incomprensiblement han acabat perdent (3-1). Les errades a pilota aturada han permès als locals capgirar el gol inicial de Despotovic. Amb aquesta derrota, el Girona acumula set jornades sense guanyar i se situa a la zona baixa de Segona Divisió. Per la seva banda, Benja no disputa cap minut a l'empat entre el Barça B i la Ponferradina.

El Girona, amb Migue a l'onze titular, ha desplegat un gran joc de possessió, creant nombroses ocasions de gol i dominant un Xerez atemorit sobre el camp. Despotovic ha avançat els gironins abans de la mitja hora de joc, fent justícia al bon joc de l'equip. A la represa però, les errades en marcatge a pilota aturada han permès a Vicente Moreno, que complia 400 partits amb el Xerez, capgirar el marcador i deixar sense punts un Girona superior. Al minut 83, Capi ha sentenciat amb el tercer. Set jornades sense conèixer la victòria porten els gironins a la zona baixa de Segona Divisió.

D'altra banda, el davanter santcugatenc Benja no ha entrat dins dels plans de Luis Enrique i ha vist des de la banqueta l'empat entre el filial blaugrana i la Ponferradina. El conjunt barcelonista s'ha avançat amb un gol de Saúl Berjón al minut 80 però l'alegria ha durat poc al Miniestadi ja que l'empat visitant ha igualat el marcador a la següent jugada. L'equip culé suma tres empats consecutius i baixa fins a la sisena posició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.