El SantCu guanya el Sant Joan Despí i finalitza l'any en tercera posició


  • Comparteix:

El SantCu continua celebrant victòries

El SantCu continua celebrant victòries

El Sant Cugat Esport venç (0-3) el Sant Joan Despí en un matx marcat per les baixes vermell-i-negres. Els santcugatencs, que només disposaven d'11 jugadors per lesions i sancions, s'imposen amb un gran treball defensiu. Dos gols de Burgos, un des de 60 metres, i un altre de Chavo certifiquen el triomf dels vermell-i-negres que finalitzen l'any en tercera posició.

Partit difícil el que afrontava el SantCu al camp del Sant Joan Despí per les nombroses baixes i sancions. El tècnic de l'equip, José Luis Duque, només ha pogut disposar d'11 jugadors de camp i un porter suplent. Duque ha col·locat jugadors en posicions poc habituals, però tot i aquest fet, els santcugatencs han fet un partit molt efectiu. Chavo al minut 10 i Burgos en el 20 deixaven pràcticament el matx sentenciat. El fet negatiu s'ha produït amb l'expulsió d'Abdul al minut 35. A la represa, quedava per veure el gol més espectacular. Burgos ha marcat des de 60 metres el 0 a 3 definitiu.

El tècnic de l'equip, José Luis Duque, content amb el treball de l'equip i el triomf.

José Luis Duque

Cal destacar el treball de l'equip amb jugadors que han ocupat posicions diferents a les habituals.



El SantCu finalitza el 2010 com a tercer classificat en el grup tercer de la Primera Territorial. L'equip tindrà dies de descans fins el 9 de gener quan els santcugatencs rebran el 25 de Setiembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.