L'Alcoià passarà el Nadal en posicions de promoció d'ascens a 2A


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Lucas Porcar

Imatge d'arxiu de Lucas Porcar

L'Alcoià del santcugatenc Fernando Maestro guanya (1-3) a domicili en el camp de la Gramenet i es manté quart del grup 3 de la 2B. En el mateix grup, l'Sporting Mahonés entrenat per Joan Esteva cau (1-0) contra el cuer, l'Alzira, i el Santboià, sense Toni Rodríguez, perd (3-2) contra l'Hospitalet. En el grup 4, el San Roque de Lepe, de Sobregrau i Gabri, guanya (2-1) el Polideportivo Ejido i es manté cinquè, mentre que a Tercera, Lucas Porcar aconsegueix un dels quatre gols de la victòria de l'Espanyol B (0-4) al camp del Premià.

Cap de setmana sense gaires sorpreses en els partits dels futbolistes santcugatencs. Els equips que duen una bona dinàmica han complert amb el guió previst i han guanyat els seus partits. L'Alcoià, amb el porter santcugatenc Fernando Maestro a l'11 titular, ha aconseguit una important victòria (1-3) al camp de la UDA Gramenet i es manté en quarta posició al grup 3 de 2B, per darrera del líder, l'Oriola. Seguint la línia de bons resultats, en el grup 4 el San Roque de Lepe, amb Sobregrau i Gabri de titulars, supera (2-1) el Polideportivo Ejido i finalitza l'any en cinquena posició a un sol punt de la promoció d'ascens. I per acabar en l'apartat de victòries, a Tercera, l'Espanyol B supera (0-4) el cuer, el Premià i continua amb la seva escalada a la classificació situant-se vuitè. Lucas Porcar aconsegueix el segon dels gols dels blanc-i-blaus i en suma cinc aquesta temporada.

Pel que fa a les derrotes, el Santboià de Toni Rodríguez ha tornat a caure (3-2), en aquest cas en el camp de l'Hospitalet i després d'anar guanyant per dos gols de diferència. El santcugatenc Toni Rodríguez no ha anat convocat i el seu equip es queda penúltim amb només 13 punts. L'Sporting Mahonés, entrenat per Joan Esteva, cau (1-0) contra el cuer l'Alzira i es queda 13è amb 23 punts i molt a prop de les posicions de descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.