Fan els deures i el SantCu els fa líders


  • Comparteix:

El Junior en té prou amb la primera mitja hora de joc per emportar-se el triomf davant un Bellvitge dur i treballador (3-1). A la segona part els visitants s'han bolcat a l'atac, però no han pogut fer res per evitar la victòria blau-i-negra. Aquesta victòria, unida al triomf del Sant Cugat Esport al camp del Juventud Prat, els permet tornar a ser els líders del grup 3 de Primera Territorial.

El Junior només ha tardat cinc minuts en avançar-se en el marcador, gràcies a un gol de Dani Espada. El Bellvitge ha intentat prendre el domini del partit i ha creat diverses ocasions, però la bona tasca defensiva i les aturades de Sergio Abad han impedit la igualada. Al minut 20, un xut de Carlos ha rebotat en un defensa, despistant el porter, i ha aconseguit el segon pels santcugatencs. Abans de la mitja hora, una altre gol de Dani Espada ha deixat vist per sentència el matx. A l'última jugada abans del descans una centrada llunyana del Bellvitge ha sorprès Abad i s'ha colat al fons de la porta, donant esperances als visitants. El Bellvitge ha sortit disposat a buscar l'empat i ha fet quatre canvis a l'inici del segon temps, reforçant el mig del camp i deixant tres defenses. Els ha permès guanyar possessió, però s'ha debilitat en els contraatacs. La tensió ha anat en augment, però al final el resultat no ha canviat. El tècnic de l'equip, Francesc Puig, assegura que ho han tingut tot de cara.

Francesc Puig

Era un partit molt difícil. Hem tingut l'encert d'aprofitar les primeres ocasions que hem tingut.





La propera setmana torna el derbi santcugatenc. El Junior visita la ZEM Jaume Tubau en un matx que promet emocions fortes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.