Màxima igualtat en el derbi entre SantCu i Junior


  • Comparteix:

Esportivitat al plató de Cugat tv entre Oriol Alcázar i Dani Espada

Esportivitat al plató de Cugat tv entre Oriol Alcázar i Dani Espada

El jugador del Sant Cugat Esport Oriol Alcázar i el del Junior Dani Espada han coincidit en el programa 'Vermells-i-negres' de Cugat tv que no hi ha cap favorit pel derbi de diumenge. Alcázar ha destacat el perillós contraatac dels blau-i-negres i Espada la intensitat amb la que els santcugatencs afronten tots els partits. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

A poques hores pel derbi entre el SantCu i el Junior ja es respira la rivalitat en els dos vestidors. Així ho han confirmat el defensa del SantCu Oriol Alcázar i el davanter del Junior Dani Espada en el programa 'Vermells-i-negres' de Cugat tv. Oriol Alcázar destaca que el Junior, actual líder del grup, té un gran perill, el seu contraatac.

Oriol Alcázar

El contraatac del Junior és molt perillós i hem d'estar atents a la seva davantera.





L'ex davanter del SantCu i ara a les files del Junior Dani Espada creu que el SantCu té un petit avantatge pel fet de jugar com a local, però que la seva gran virtut és la intensitat amb la que afronta els partits.

Dani Espada

Els jugadors del SantCu juguen amb molta intensitat i això és una gran virtut.




Recordem que en el partit d'anada el resultat va ser d'empat a dos gols. SantCu-Junior, diumenge a dos quarts de cinc de la tarda a la ZEM Jaume Tubau. Les millors imatges del matx amb un ampli resum les podreu veure el mateix diumenge al programa 'Grans esdeveniments' del canal esports de Cugat tv.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.