Comencen a creure en l'ascens

El Junior compleix davant el cuer, el Martorell, i s'emporta tres punts (1-0) que el mantenen al capdavant del grup 3 de Primera Territorial. En un partit avorrit i amb poca continuïtat en el joc, els santcugatencs en tenen prou amb un gol de Pol Barceló a la primera meitat per guanyar un Martorell que ha acabat amb nou homes. La derrota del Juventud Prat contra el Vilanova (1-2) deixa els santcugatencs a vuit punts del segon classificat, el Moja.

Malgrat tenir el control de la pilota i gaudir d'algunes ocasions de gol, el Junior ha derrotat per la mínima l'últim classificat de la lliga, el Martorell. Els visitants s'haurien pogut avançar en el primer temps amb un xut llunyà que el porter Víctor ha salvat in extremis. Però ha estat el capità Pol Barceló el que ha inaugurat el marcador en el minut 36 en culminar una bona jugada de combinació per banda dreta. Només iniciar la segona part el Junior podria haver sentenciat amb una clara ocasió de Carlos Torrentbó, també per la dreta, on els santcugatencs han creat més perill. Passaven els minuts i no arribava la sentencia i el Martorell ha tingut l'empat a les botes del seu davanter, que s'ha entretingut i ha acabat fallant sol davant Víctor. Amb dos homes més per l'expulsió de dos visitants Raúl, ha estat incapaç de driblar el porter. El matx ha finalitzat amb un xut de falta al pal d'Óscar Sbertoli. Amb aquest triomf, els santcugatencs es mantenen a la primera plaça del grup i tal com afirma el tècnic blau-i-negre, Francesc Puig, el vestidor parla de l'ascens de categoria.

Francesc Puig

Sí, es parla d'ascens. A la gent li fa molta il·lusió i aquesta mateixa il·lusió et porta a guanyar partits com el d'avui.

La setmana vinent visiten el camp del penúltim classificat, el Vilanova.