Ni una sola victòria


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Maestro

Imatge d'arxiu de Maestro

Cap de setmana nefast per als futbolistes santcugatencs que militen a Segona B i Tercera Divisió. Tots els equips han perdut, a excepció de l'Alcoià de Fernando Maestro que ha empatat (1-1) al Camp d'Esports contra el Lleida.

Jornada negativa per als interessos santcugatencs a la Segona Divisió B i Tercera del futbol estatal. El porter Fernando Maestro ha estat l'únic capaç de puntuar. Ho ha fet al camp del Lleida (1-1) i es mantenen a la tercera plaça del grup 3 de Segona B. En aquest mateix grup, derrota pel Santboià de Toni Rodríguez, que ha caigut contra el Dènia (0-2) i continua cuer de la taula. L'Sporting Mahonés de Joan Esteva ha perdut contra l'Ontinyent (1-3) i es queda a la mitja taula. Al grup 4, el San Roque de Lepe de Gabri i Sobregrau s'ha vist superat pel Puertollano. Malgrat la desfeta continua en posicions de promoció d'ascens.

A Tercera, l'Espanyol B, sense David López i amb Lucas Porcar jugant els últims 20 minuts, ha caigut a casa (0-3) contra el Manlleu en el debut com a tècnic blanc-i-blau a Sant Adrià de Ferran Manresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.