El Club Muntanyenc es corona com el primer club català de formació


  • Comparteix:

Representants del Muntanyenc amb el guardó de campions infantils (foto: jordi lópez)

Representants del Muntanyenc amb el guardó de campions infantils (foto: jordi lópez)

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat es consolida com la primera de Catalunya en promoció a les categories infantil, aleví i benjamí, segons el rànquing de la Federació Catalana d'Atletisme. El club també està d'enhorabona perquè ha rebut el premi a millor equip infantil de pista a l'aire lliure del 2010, aconseguit a la 'Nit de l'atletisme' de la federació. El coordinador tècnic de la secció, Manel González, es mostra satisfet amb el treball dels atletes i dels entrenadors.

La secció d'atletisme del Muntanyenc és un referent català i així ho demostra el rànquing de la Federació Catalana d'Atletisme, en què el club santcugatenc lidera la classificació de promoció de la base.

El coordinador tècnic de la secció del club santcugatenc, Manel González, explica els barems que s'utilitzen per configurar aquest rànquing.

Manel González

Som el primer club català de promoció de base i aquest fet és un orgull per la nostra entitat.




La secció continua sumant èxits i reconeixements com el de la federació a la 'Nit de l'atletisme'. Els santcugatencs s'han emportat dos guardons: millor equip català infantil masculí a l'aire lliure i millor entrenador de la secció per Antonio Corgos per la seva trajectòria atlètica, primer com atleta de gran nivell internacional i ara com a tècnic. Manel González està satisfet amb el reconeixement de la federació.

Manel González

És un orgull sumar dos reconeixements per la nostra tasca en el món de l'atletisme.





Els atletes santcugatencs comencen la temporada a l'aire lliure i esperen sumar més èxits. La cirereta del pastís arribarà la primera quinzena de maig amb la inauguració de les pistes d'atletisme de la Guinardera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.