Confiança de cara als clàssics


  • Comparteix:

Seguretat i confiança en el Barça de cara als propers clàssics contra el Reial Madrid. Aquestes són les sensacions regnants entre els socis de la Penya Blaugrana, que van reunir-se ahir a la seva seu per mirar el documental 'Chorreo, la gran broma del 2 a 6' i el partit de Lliga de Campions contra el Xakhtar Donestk. Els socis de la penya veuen l'equip de Pep Guardiola capacitat per guanyar els enfrontaments contra l'equip blanc, però recorden que el Madrid és un equip ferit pel 5-0 i que seran partits complicats.

Durant la mitja hora prèvia al partit de Lliga de Campions contra el Xakhtar Donestk, els socis de la Penya Blaugrana han gaudit de 'Chorreo, la gran broma del 2 a 6', un documental que al·ludeix al clàssic de fa dues temporades en clau d'humor a pocs dies del primer dels Barça-Madrid que esperen al calendari. Segurs, el de Lliga i el de Copa. Més que probables, els de semifinals de Lliga de Campions, a l'espera que el Madrid es classifiqui avui contra el Tottenham amb el 4-0 de l'anada.

Els socis de la penya esperen uns enfrontaments complicats i contra un rival ferit pel 5-0 del Camp Nou. Les sensacions imperants són de confiança i pocs nervis, però també hi ha veus prudents. Això sí, tots creuen en les capacitats del Barça. Ho expliquen el president de la Penya Blaugrana, Josep Maria Félez, i els socis Julio de Paz, Joan Rovira i Joan Roma.

Veu socis

Seran difícils, ens tenen moltes ganes. / Guanyarem els quatre partits. / Nervios gens, gens ni mica. / La cosa està 50-50.






Tot i confiar en la superioritat futbolística blaugrana, els socis han apuntat les decisions arbitrals i l'escalfament del partit per part de l'entorn madridista com a aspectes que poden ser clau en el desenllaç dels clàssics a la vista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.