Benja torna a la titularitat i Migue es deixa empatar

Imatge d'arxiu de Benja

El Barça B del santcugatenc Benja empata (1-1) al camp del Recreativo de Huelva en la jornada 34 de Segona. El santcugatenc disputa 62 minuts a l'extrem dret dels blaugranes que continuen tercers. El Girona també ha empatat a Montilivi davant l'Elx quan guanyava de dos gols.

Després de tres jornades sense disputar cap minut Benja ha tornat a l'onze titular de Luis Enrique en l'empat a un gol del filial blaugrana al Nuevo Colombino de Huelva. Benja ha disputat 62 minuts de partit fins que ha estat substituït per Edu Oriol. Els andalusos s'han avançat en el minut 28 amb un gol de Pablo Sánchez de penal. En el segon temps, el pitxitxi de la categoria, Jonathan Soriano ha aconseguit el gol de l'empat en el minut 68. Amb aquest empat els blaugranes sumen 58 punts i es mantenen a la tercera posició.

El davanter del Girona Despotovic ha marcat dos gols que semblaven sentenciar el partit i deixar Migue i els seus companys en promoció d'ascens. Però l'Elx ho ha intentat fins el final i ha aconseguit un empat als últims minuts que deixa el conjunt dirigit per Raül Agné fora de la zona noble de Segona Divisió.