Victòria als últims minuts amb sabor a ascens

Imatge d'arxiu d'un partit del Junior

El Junior venç (2-4) al camp del Vallirana i fa un nou pas cap a l'ascens a Primera Catalana, del que ja només el separa una victòria. Els de Francesc Puig han vençut en uns darrers cinc minuts en els que han marcat dos gols, un de Carlos i un de Pol Barceló. Amb una victòria dels santcugatencs, la jornada vinent contra el Sitges, l'ascens ja seria matemàtic.

La igualtat ha estat la tònica al llarg del partit, i han estat els de Francesc Puig els que s'han avançat primers en el marcador, per mitjà de Carlos. El Vallirana ha seguit atacant i en una ocasió ha pogut empatar, i per segona vegada els blau-i-negres han pogut avançar-se. Ha estat després d'una falta centrada per Albert que Manu ha rematat al fons de la xarxa visitant. Així ha arribat el descans, i a la represa els locals han empatat de nou el matx després d'un error defensiu del Junior. Els dos conjunts han lluitat per emportar-se el partit, però han estat els santcugatencs els que, mancant cinc minuts pel final, han fet el tercer. El gol l'ha fet de nou Carlos, i ja al descompte Pol Barceló ha rematat el matx amb el quart. El tècnic del Junior, Francesc Puig, ha reconegut que l'ascens està pràcticament a tocar.

Francesc Puig

Ara ho tenim a tocar, avui era decisiu perquè el Sant Cugat a guanyat

Així, si el proper partit el Junior venç es proclamaria campió del grup tres de Primera Territorial i, com a tal, ascendiria a Primera Catalana. El partit, d'aquí dues setmanes a Sitges.