El Junior B, a Tercera Catalana


  • Comparteix:

El Junior B ha aconseguit l'ascens a Tercera Catalana després de vèncer (3-0) contra el Badia del Vallès B i que el Ripollet guanyés (2-1) a casa contra el La Planada, conjunt que li disputava la segona plaça al Junior. En el mateix grup 15, la Penya Blaugrana ha apallissat a domicili (3-8) el Veteranos, mentre que el Mira-sol A ha completat el cap de setmana rodó vencent (3-5) a camp del Can Colapi B. En el grup 14, el Mira-sol B apallissa (6-0) el Nafida i es col·loca tercer classificat, empatat amb l'Associació Catalana per l'Amistad. En el 16, el Valldoreix ha dut la mala notícia en caure a casa (3-7) contra l'Hospitalense.

Aquest cap de setmana ens ha dut un nou ascens santcugatenc. Emulant el que molt probablement aconsegueixi el primer equip, el Junior B ha aconseguit una plaça a la nova Tercera Catalana de la temporada vinent. Els blau-i-negres han superat amb contundència el Badia del Vallès B i han certificat el passi gràcies també a la derrota del La Planada. En el mateix grup, el Mira-sol A ha aconseguit una victòria a domicili contra un dels conjunts més fluixos de la categoria, el Can Colapi B, i acaba la jornada sisè. La Penya Blaugrana ha apallissat a domicili el Veteranos i es col·loca amb els mateixos punts que el Mira-Sol, tot i que és cinquè.

En el grup 14 el Mira-sol B ha passat per sobre del Nafida i acaba la jornada tercer, empatat a punts amb l'Associació Catalana per l'Amistad que superen els santcugatencs pel gol average.

El Valldoreix, representant al grup 16, ha estat la nota negativa amb la seva derrota a casa contra l'Hospitalense. Els valldoreixencs són tretzens a falta de dues jornades per la conclusió del campionat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.