Aguilar: 'Kiko Casilla serà porter de l'Espanyol si marxen Kameni o Cristian Álvarez'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El representant del porter Kiko Casilla, el santcugatenc Carlos Aguilar, ha assegurat a Cugat.cat que el seu jugador començarà la pretemporada amb el primer equip de l'Espanyol i que si Kameni o Cristian marxen es quedarà a la plantilla. Aguilar afirma que ha arribat el moment de jugar a Primera Divisió i ha explicat que Casilla està molt il·lusionat davant aquesta oportunitat. Un altre representat de Carlos Aguilar a l'Espanyol, el també santcugatenc David López, marxarà cedit a un equip de Segona Divisió.

La direcció esportiva del club perico ha acordat amb Kiko Casilla i el seu representant la incorporació del porter durant la pretemporada. Casilla, cedit per l'Espanyol al Cartagena, tornaria doncs al seu club a l'espera de la resolució del futur de Kameni. El porter camerunès està al mercat de fitxatges i en cas d'abandonar el club seria substituït immediatament per Casilla. Ho explica Carlos Aguilar.

Carlos Aguilar

En Kiko Casilla començarà la pretemporada amb el primer equip i si hi ha alguna venda es quedarà a la plantilla.



Aguilar ha assegurat que el seu representat té nivell per estar a Primera Divisió i per lluitar per un lloc a l'onze titular de l'Espanyol.

Carlos Aguilar

Els tres anys que ha estat fora li han servit per agafar molt nivell. Si li donen partits està capacitat per jugar a Primera Divisió.







El jugador santcugatenc de l'Espanyol B David López, també representat per Carlos Aguilar, marxarà cedit a un equip de Segona Divisió on pugui demostrar que té nivell per estar al primer equip blanc-i-blau la temporada següent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.