El Mira-sol Baco i el SantCu disputen la Cerdanya Cup


  • Comparteix:

Juvenil del Mira-sol Baco

Juvenil del Mira-sol Baco

El cadet i el juvenil del Mira-sol Baco i l'infantil del Sant Cugat Esport disputen la Cerdanya Cup, un torneig molt reconegut a nivell estatal, des de divendres fins diumenge a Puigcerdà. El Nàstic de Tarragona, la Damm, una selecció balear i el Getxo són alguns dels equips que també participen en aquesta competició.

Els equips santcugatencs continuen la seva activitat i alguns aprofiten el pont de Sant Joan per disputar algun torneig. És el cas del Mira-sol Baco i el SantCu amb la disputa de la Cerdanya Cup. L'entitat mira-solenca hi presenta dos equips, el juvenil i el cadet. El juvenil s'enfrontarà amb el Bellver, el Cerdanya, el Puigcerdà, el Vilafranca i la Damm. El cadet jugarà davant el Nàstic de Tarragona, Vilassar de Mar, l'equip Gerard Piqué-3, el Santa Eulàlia de Ronçana i el Puigcerdà.

L'infantil del SantCu tindrà com a rivals el Puigcerdà, la Salle Bonanova, el Sant Andreu, Vilafranca i el Sant Ildefons. La competició s'inicia divendres i finalitzen diumenge a Puigcerdà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.